Nya Morella: Vår hemsida har fått ett ansiktslyft

Morellas nya hemsida

Jag är väldigt glad att vi nu efter mycket hårt arbete kan presentera vår helt nya hemsida – ett rejält ansiktslyft från den förra hemsidan. Men det är inte bara det yttre som har förbättrats.

I vår satsning på den nya hemsidan så har vi haft dig som kund i fokus från början till slut. Mer energi har gått till att förbättra och lyfta fram det som är viktigt för DIG. Att göra information DU söker lättillgänglig.

Några av våra förbättringar

  • Du kan nu besöka vår hemsida på din iPhone, surfplatta eller vilken annan mobil enhet som helst och behålla den sköna användarupplevelsen du får på din dator – då vi nu har mobilanpassat hela vår hemsida
  • Hemsidan är designad så att du nu snabbt och smidigt ska kunna hitta informationen du letar efter – om det så är våra kommande event, vår meny, vårt telefonnummer eller våra öppettider (som alltid är synligt i den nedre delen av hemsidan vilken sida du än är på).
  • Det är nu superenkelt för dig att ha koll på kommande evenemang på Morella. Klicka bara in dig på sidan ”Evenemang” så kommer du se en lista med alla aktuella event som automatiskt uppdateras med det senaste.
  • Vi har i samband med den nya hemsidan även startat vår alldeles nya VIP-klubb här på Morella, som du kan gå med i här på hemsidan helt kostnadsfritt. I VIP-klubben så kommer du få tillgång till exklusiva erbjudanden, inbjudan till våra event, de senaste nyheterna och mycket annat – direkt i din email inbox.

Vi är säkra på att du kommer gilla förbättringarna vi har gjort, och välkomnar all typ av kritik och feedback! Hör gärna av dig till oss med både positivt som negativt.

Intresserad att gå med i vår VIP-klubb? Skrolla ner en bit på den här sidan och skriv upp dig i den svarta boxen.

Exklusiva erbjudanden, inbjudan till våra event & de senaste nyheterna

Bli medlem i vår VIP-klubb så får du tillgång till allt det och mycket mer via regelbundna emailutskick.