Ingång till restaurang Morella i Västervik

Restaurang Morella i Västervik är en riktig sportbar

Varför inte njuta av din favoritsport samt något ur det stora urval av öl, vin och maltwhiskey som vi på restaurangen har att erbjuda. Vi är kända för våra gourmetpizzor och har också en härlig à la carte meny.

Kom in till restaurang Morella i Västervik och ät lunch – vi har stans bredaste lunchmeny som du kan njuta av på uteserveringen på sommaren.

Vårt mål är att passa perfekt för både familjer som vill äta en mysig lunch eller middag, såväl som för dem som älskar att gå ut på kvällen och njuta av god dricka och gott sällskap i en härlig atmosfär – och vad skapar bättre atmosfär än livemusik?

Morella nyöppnat i Västervik 1980

Västerviks äldsta restaurang & bar

Morella etablerades redan 1980, och det hela började som en glass- & salladsbar…

Restaurang Morella har funnits i Västervik i över 30 år och är med det den äldsta restaurangen och puben i hela Västervik. Det är ett klart tecken på att vi gång på gång levererar ovanför våra kunders förväntningar och håller hög kvalitet på vår mat och underhållning.

Allt började som en glass- och salladsbar, som sedan utvecklat sig till en riktig restaurang kombinerat med en bar och ett bra nattliv med livemusik och DJ:s.

Några bilder från restaurang Morella

Morellas uteservering

Fatöl och bartender på Morella

Uteserveringen på Morella en sommarkväll

Sportbar Morella i Västervik - Liverpoolkväll

Är det dags för en god middag ute?

Boka bord online

eller ring oss på 0490-344 50